Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 Martie 2018
Vizualizari: 1471
Comentează add

Ediția 807 din 17.03.2018

Invitat: Florin Piersic Jr. Invitat: Florin Piersic Jr. - Conține audio

andrei-partos

 

Ziua irlandezilor, St. Patrick's Day, așa că nu puteau lipsi cântece de acolo cu Van Morrison (alături de Mark Knopfler), Thin Lizzy ș.a.

Debut absolut în emisiune pentru un actor, regizor, scriitor, scenarist cerut de ascultători: Florin Piersic Jr.  În anul în care împlinește (pe 18 iulie) 50 de ani, Florin se poate mândri cu multe realizări, proiecte multiple și spectaculoase. Ne-a vorbit despre spectacolul Stage Dogs (alături de Marcel Iureș), despre video-clipuri (cu Urma, Gianina Corondan, sau Luiza Zan), despre premiile obținute de-a lungul anilor (primul la Costinești în 1991).
A povestit și despre cărți, despre filme proprii sau colaborări internaționale. Despre admiterea la facultate, despre începuturi, pauză de peste un deceniu pentru acumulări ș.a.m.d.  A propus și cântece preferate cu Ray Charles, Jose Gonzales, Ray Lamontagne, Prince, Steely Dan, Elton John. Mulți ascultători l-au descoperit cu această ocazie. Mai ales cei care trăiesc peste Ocean de mulți ani. Pot spune că am avut o primă întâlnire extrem de bogată în informații și trăiri. Veți afla și câteva repere din agenda extrem de încărcată a spectacolelor. 
 
Topul sentimental a fost unul bogat, cu Ritchie Blackmore și proiectele sale majore (Deep Purple, Rainbow și Blackmore's Night). Primele clasate au fost 1. Smoke On The Water- Deep Purple (cu Ian Gillan), 2. Child In Time- Deep Purple, 3. Temple Of The King –Ritchie Blackmore s Rainbow cu Ronnie James Dio). Veți auzi și cântece Deep Purple cu David Coverdale și Glenn Hughes. 
 
Audio:
 

Etichete Ziua irlandezilorSt. Patrick's DayVan MorrisonThin LizzyFlorin Piersic JrStage DogsMarcel IuresUrmaGianina CorondanLuiza ZanRay CharlesJose GonzalesRay LamontagnePrinceSteely DanElton JohnRitchie BlackmoreDeep PurpleRainbowBlackmore's Night

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live