Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

9 Ianuarie 2019
Vizualizari: 1667
Comentează add

Ediția 849 din 5.01.2019

Invitat: Flavius Teodosiu Invitat: Flavius Teodosiu - Conține audio

andrei-partos

 

Prima ediție a anului nou a coincis și cu o dublă aniversare, a celor doi prieteni ai jazz-ului, radioului și televiziunii, Florian Lungu și Mihai Godoroja. A fost și „Spaghetti Day”.

Invitatul nopții, Flavius Teodosiu, este un saxofonist de cotă europeană și se află la a doua vizită în emisiune. A fost în noiembrie 2015. Un povestitor cu mult farmec, a relatat cum a debutat, de ce a ales saxofonul, cum a optat  între sport și muzică, când a plecat din țară (trăiește în Germania), cine sunt modelele lui de la Dan Mândrilă la Marin Petrache Pechea, cum a activat în orchestra Radioteleviziunii, cum a fugit din Occident înspre România ș.a.m.d. Veți afla și câteva date despre statutul de părinte, despre fiica cea mare Linda care este vedetă internațională, foarte bine cotată în Germania. Flavius ne-a cântat cu saxofonul, fără ezitare, de câte ori i s-a cerut. Vine des în România pentru că este solicitat. Au fost secvențe de pe CD-ul „The SaxMan” din 2007 dar și preferințe  personale. Pregătește un nou album pentru acest an. 

Agenda pop-rock vă oferă cântece cu The Beatles, Kool &The Gang, Saxon, Mark Knopfler, Marilyn Manson, ș.a.

Cea de-a 10-a rundă cu „cântecele care ne fac pielea de găină” a onorat alte 10 propuneri de la ascultători. Veți auzi voci celebre: Freddie Mercury, Bob Marley, Ștefan Hrușcă, Dio, Garou, Joni Mitchell ș.a.m.d.

 Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live