Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Marţi, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

31 Mai 2017
Vizualizari: 789
Comentează add

Ediția 765 din 27.05.2017

Invitat: Evandro Rossetti Invitat: Evandro Rossetti - Conține audio

andrei-partos

 

Din 7 mai 2011 a trecut ceva timp. Evandro Rossetti a mai fost în România, dar de data asta și-a făcut timp și pentru ascultătorii emisiunii. Are o serie de piese noi, are piese din trecut nepublicate. În Italia n-a avut multe ocazii pentru a cânta, dar acolo muncește la propriul cabinet de stomatologie. Deși locuiește la Roma, e fericit că Juventus Torino e campioană, nu are o părere prea bună despre SanRemo din ultima vreme, nici despre cum e promovată muzica italiană la posturile de radio din țara sa. A intervenit telefonic Andrei Păunescu, alături de care a cântat de multe ori, chiar și pe 25 mai într-un club bucureștean. Evandro a povestit mai multe despre cariera sa artistică, despre plecarea în Italia. Ne-a oferit mai multe piese deosebite cu Fiorella Mannoia, Ligabue, Edoardo Bennato, Gianmaria Testa sau trioul Fabrizio De Andre (marele său favorit), Ivano Fossati, De Gregori. A cântat live mai multe piese printre care și o dedicație în memoria bunului prieten Vali Sterian. 

Am avut și o altă intervenție telefonică. Mircea Rusu a sunat după concertul de lansare a noului CD. A fost o bună ocazie de a comunica și cu Evandro Rossetti despre care știa multe, dar nu se cunoșteau direct.

Agenda pop-rock vă propune piese cu Don Williams, Cilla Black, Alain Souchon, The Black Crowes, Ana Belen, Lacuna Coil, Cri Gri (o noutate semnată de Ștefan Mardale), Alexander Rybak, Roger Waters, Vița de Vie ș.a.m.d. 

Topul sentimental este unul al muzicii country. Johnny Cash are foarte multe piese îndrăgite. Pe primele locuri s-au clasat 1. Ring Of Fire, 2. I Walk The Line, 3. Hurt. 

Audio:


Etichete Evandro RossettiAndrei PăunescuFiorella MannoiaLigabueEdoardo BennatoGianmaria TestaFabrizio De AndreIvano FossatiDe GregoriMircea RusuDon WilliamsCilla BlackAlain SouchonThe Black CrowesAna BelenLacuna CoilCri GriAlexander RybakRoger WatersVița de VieJohnny Cash

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live