Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Iulie 2010
Vizualizari: 3529
Comentează add

Ediția 409 din 24 iulie 2010

Invitat: Eugen Avram Invitat: Eugen Avram - Conține audio

andrei-partos

                                     Eugen Avram 

Ediţia a debutat cu un dialog telefonic cu sărbătoritul nopţii, Alexandru Jula. Mereu vesel, optimist, activ, un exemplu pentru multe generaţii! La Mulţi Ani, Maestre!
 
A debutat la noi Eugen Avram (n. 11.06.1963), căruia prietenii îi spun „Gorby” (de la Gorbaciov). Fotografia vă poate explica de unde vine porecla. Este un „om cu chitară”, devotat folk-ului, cu multe reuşite pe parcursul carierei despre care veţi afla tot ce a dorit Eugen să spună. S-a arătat extrem de discret cu viaţa personală. N-am insistat, aşa cum n-o fac în general. Deşi o discuţie decentă face bine oricui, atunci când vrea să se facă ştiut de marele public. Absenţa discografică de aproape 6 ani a motivat-o cu „probleme personale”. S-a lămurit istoria piesei „Cântec pentru tine (părul tău)”, care a fost solicitată recent. De pe albumul „Regăsire” am difuzat mai multe secvenţe, inclusiv un medley orchestral dedicat de Eugen Avram memoriei lui Vali Sterian. Eugen a cântat, acompaniat la chitară, mai multe compoziţii proprii, printre care şi noutăţi pregătite pentru un nou album. 
 
Veţi auzi şi ultima oră, pentru că acolo s-au adunat propunerile ascultătorilor, iar finalul cu B.Z.N. merită atenţia firilor sensibile. 
 
 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Eugen Avram.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live