Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 Martie 2019
Vizualizari: 1150
Comentează add

Ediția 859 din 16.03.2019

Invitat: Ducu Bertzi Invitat: Ducu Bertzi - Conține audio

andrei-partos

 

Ediție care începe cu două imnuri, care aduce aminte și de Ilie Micolov (”E primăvară”) și care continuă cu oplăcuta revedere (reauzire) a lui Ducu Bertzi, compozitor, interpret, organizator de festival la Sighetu Marmației. Au fost opinii cum că mutarea emisiunii ”Omul cu chitara” (realizată de Ducu Bertzi și Mihai Cosmin Popescu) n-a fost prea inspirată. Au fost peste 3500 de mesaje, printre care multe din zonele în care Ducu a cântat. Alții l-au invitat la ei. Au fost gânduri pentru Ducu de pe un tir din Texas, din Maramureș, Valencia, Atlanta, Craiova, Chicago, Londra sau Oradea. Au fost amintiri, cântece de pe diferite albume, explicații pentru neapariția unui material absolut nou (care va veni). Proiectul concertistic actual, cel cu Victor Socaciu și Vasile Șeicaru face case pline, așa că folk-ul o duce bine. 

Agenda pop-rock include cântece vechi și noi cu Firma, The Rolling Stones, Paper lace, Stone Broken, Rival Sons, Mihaela Bustuchină Vlaicu, Vangelis, John Mayall  ș.a.m.d.
 
Rubrica ”Răspundem când suntem în stare” (runda a 17-a) a onorat propuneri speciale cu Felicia Filip & Iris, The Doors, Dream Theatre, Wet Wet Wet. Pentru St. Patrick s Day (17 martie)  au cântat Morrissey și Gary Moore.
 
Top 5 Sentimental cu Joni Mitchell vă oferă informații și repere din cariera unei artiste deosebite. Primele clasate 1. Big Yellow Taxi, 2. A case Of You, 3. A Song To A Seagull.
 
Audio:
 

Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live