Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

31 Octombrie 2011
Vizualizari: 7944
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 474 din 29 octombrie 2011

Invitat: dr. Augustin Cambosie Invitat: dr. Augustin Cambosie - Conține audio

andrei-partos

                       Dr. Augustin Cambosie

A venit pentru prima oară în studioul nostru dr. Augustin Cambosie, psihoterapeut (cu certificat european), vicepreşedinte al Federaţiei Române de Psihoterapie, Doctor Honoris Causa în medicină alternativă ş.a.m.d.  Din 1975, cînd a absolvit Facultatea de Psihologie din Bucureşti, pînă în prezent n-a abandonat psihologia, sportul şi muzica. Aşa că nu vă aşteptaţi la o discuţie ştiinţifică, ci la amintiri frumoase din vremea studenţiei noastre comune, la o listă muzicală bogată şi diversă de pe care n-au lipsit The Beatles, Lucio Battisti, Aurelian Andreescu, The Rolling Stones, Procol Harum, Moody Blues, Albert Moris, Nicu Alifantis, Juan Gabriel, ş.a.
 
Au fost numeroase întrebări din partea ascultătorilor, semn că subiectele legate de sănătatea mintală, de nevoia de consiliere psihologică, de comunicare, interesează. Mulţi tineri au vrut să afle care este rolul psihologului în şcoală, cum se procedează în diverse situaţii de depresie, care este legătura dintre muzică şi starea psihică a omului. Dr. Augustin Cambosie a răspuns cu amabilitate tuturor, ne-a povestit şi despre viaţa lui, despre familie şi pasiuni. Nu crede în horoscop, dar nu-l deranjează că e născut în zodia Leu (6.08.1952). E un bunic tânăr şi fericit. A promis că va reveni pentru că subiectele abordate de ascultătorii R.R.A. sunt extrem de interesante şi merită răspunsuri.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

  


Etichete Augustin Cambosie.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live