Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

2 Septembrie 2015
Vizualizari: 1328
Comentează add

Ediţia 674 din 29.08.2015

Invitat: Daniel Iordăchioae Invitat: Daniel  Iordăchioae - Conține audio

andrei-partos

A fost ultima ediţie de august, pe care am punctat-o cu o piesă potrivită (Hot August Night-Vaya Con Dios) şi se apropia rapid luna septembrie, motiv pentru care veţi auzi mai multe piese dedicate acestei frumoase luni. Era şi ziua de naştere a regretatului Michael Jackson, în memoria căruia am ales câteva secevenţe speciale.


 A revenit după 5 ani în studio un nou Daniel Iordăchioae. A slăbit 50 de kg, are barbă, are o gleznă fracturată, o nouă viaţă personală, o nouă atitudine faţă de muzică. A rămas consecvent idolului său, Elvis Presley. Ne-a oferit o serie de cover-uri dar şi piese din repertoriul său trecut. A făcut cadou trei CD-uri cu „Best Of...” pentru trei ascultători care au răspuns la o întrebare dificilă. Un subiect atent şi prelung dezbătut a fost emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Veţi afla păreri de ambele părţi. Unele mesaje se găsesc printre cele selecţionate pentru această postare. Gusturile muzicale ale lui Daniel i-au convins pe mulţi că solistul-compozitor e de partea bună a baricadei. A propus: Garry Moore, Tom Jones, Little Richard, Nightlosers, Ray Charles ş.a.

S-a vorbit şi despre Festivalul de la Mamaia, despre cel de la Costineşti, despre săritura de la trambulină în apă, despre jurizarea celor mici, despre sport ba chiar şi despre horoscop (domeniu la care se pricepe foarte bine). Acum se ocupă de o Academie de Arte Frumoase şi pregăteşte piesele necesare unui nou album. Nu vom aştepta alţi 5 ani pentru o nouă vizită!


 Am avut concursuri Ray Wilson şi Morrissey, dar şi repere din Agenda pop-rock cu Dinah Washington sau Dida Drăgan.


Topul sentimental a inclus 11 piese româneşti de vară. Primele clasate 1. Val de mare- Roşu şi Negru, 2. Mă -ntorc la tine mare albastră- Daniel Iordăchioae , 3. Aruncarea în valuri- Vasile Şeicaru...ş.a.m.d.

Audio:


 


Etichete Michael JacksonDaniel IordachioaeElvis PresleyTe cunosc de undevaGarry MooreTom JonesLittle RichardNightlosersRay CharlesRay WilsonMorrisseyDinah WashingtonDida Drăgan

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live