Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Iunie 2016
Vizualizari: 1749
Comentează add

Ediția 715 din 11.06.2016

Invitat: Cristian Țopescu Invitat: Cristian Țopescu - Conține audio

andrei-partos

 

Ar fi fost minunat să avem un meci egal în deschiderea Campionatului European de Fotbal, dar și așa am avut un regal jurnalistic, prin prezența în studio a lui Cristian Țopescu. Am atins toate subiectele mari ale sportului, am aflat care sunt cele mai îndrăgite domenii: handbal, tenis, gimnastică. Cu diplomația-i cunoscută, Cristian Țopescu a răspuns numeroaselor întrebări. A dialogat scurt și cu Laura Coroianu care ne-a furnizat ultimele noutăți despre concertul Queen de la București. Au fost colegi la TVR, iar Laura a fost profesoara de engleză a juniorului Cristi Țopescu.  

Ne-a furnizat numeroase repere din istoria Jocurilor Olimpice, din istoria sportului românesc. Amintiri legate de transmisii memorabile. Firește că am discutat și despre fotbal, dar și despre patinaj sau hipism. Lista muzicală propusă de Cristian Țopescu include piese cu Angela Similea, Amalia Rodriguez, Gică Petrescu, Patricia Kaas, Mirabela Dauer, Joe Dassin, Aurelian Andreescu, Mihai Constantinescu (au fost colegi la Steaua la hipism), Maria Tănase ș.a. Invitatul a primit poezii, declarații de dragoste, mesaje de respect, toate perfect meritate. Cu siguranță vă veți bucura de primele trei ore.

În deschidere au fost câteva comentarii legate de concertul The Hollywood Vampires, apoi am avut și un comentariu fotbalistic de la folkistul Marius Matache, aflat la Paris. 

Agenda pop-rock a inclus nume ca Vlad Gorneanu (ZOB), ZZTop, Lynsey De Paul, Air Supply, Eugen Avram, Beth Hart, chitariștii Daniele Gottardo și Kiko Loureiro, Blake Shelton , Renato Zero ș.a. Am avut o interesantă dezbatere cu ascultătorii despre conceptul de „fan”.

Top 5 Sentimental a revenit solistei-actrițe italo-franceze Dalida. Cele mai multe voturi au adunat:1. Darla Dirladada, 2. Paroles, Paroles (cu Alain Delon), 3. La Danse de Zorba.

 

Audio:


Etichete Cristian TopescuEuro 2016patinajgimnasticasportmuzicafunMarius MatacheLaura CoroianuQueenAdam LambertDalidaAngela SimileaAmalia RodriguezGică PetrescuPatricia KaasMirabela DauerJoe DassinAurelian AndreescuMihai ConstantinescuMaria TănaseThe Hollywood VampiresMarius MatacheVlad GorneanuZOBZZTopLynsey De PaulAir SupplyEugen AvramBeth HartDaniele GottardoKiko LoureiroBlake SheltonRenato Zero

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live