Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

18 Decembrie 2018
Vizualizari: 887
Comentează add

Ediția 846 din 15.12.2018

Invitat: Cristian Popescu Invitat: Cristian Popescu - Conține audio

andrei-partos

 

Două evenimente internaționale, Ziua Ceaiului și cea a crescătorilor de pisici a deschis ediția. Au fost cântecele cu Victor Socaciu și Dana Florian

A venit „uraganul” Cristian Popescu de la Brașov. Avusese un recital la Teatrul C. Tănase cu câteva ore înainte de venirea la R.R.A. Cu energie, umor, talent a măturat tot în calea lui. Cu imitații, cu povestiri din turnee peste tot în lume (a avut și cronici din presa anilor 70), cu amintiri legate de colegi de breaslă, cu performanțele fiicei, Lăcrămioara, cu repere despre familie și căsnicii, cu muzică bună pentru toate generațiile. Veți auzi imitații profesioniste, de la Dan Spătaru, Gilbert Becaud la Aurelian Andreescu, Elvis Presley, Luigi Ionescu, Engelbert  ș.a.m.d.

Actorul-solist i-a imitat și pe Dem Rădulescu, Toma Caragiu, G. Calboreanu, Octavian Cotescu ș.a. A explicat de ce pe unii poate și pe alții nu, să-i imite, ne-a lămurit că are nevoie de studiu prelung pentru o imitație reușită. Nu e o joacă. Albumul de intepret de muzică ușoară scos la Electrecord  în 2007 include 22 de compoziții semnate de G. Grigoriu, Dan Stoian, I. Cristinoiu, Mișu Iancu, Temistocle Popa ș.a.  Veți auzi și câteva preferințe ale musafirului, printre care Toto Cutugno, Tony Christie, Danyel Gerard, Cornel Constantiniu, Adriano Celentano...Reacțiile celor de acasă au fost excelente, iar Cristian Popescu a plecat încărcat cu energie pozitivă! Pregătește o carte autobiografică din care ne-a oferit câteva secvențe spectaculoase. 

Runda a 7-a a „cântecelor care generează pielea de găină” propuse de ascultători a inclus nume surprinzătoare dar și consacrate ca B. Tribe, ABBA, New Order, Gentle Giant, Riccardo Cocciante, Jeff Buckley sau Queen.

Temă de dezbatere a fost „Când e bine să-ți iei zborul de acasă? Până la ce vârstă stăm cu părinții?” 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live