Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

5 Februarie 2012
Vizualizari: 2402
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 488 din 4 februarie 2012

Invitat: Cristian Pătrășconiu Invitat: Cristian Pătrășconiu - Conține audio Invitat: Cristian Pătrășconiu - Conține video

andrei-partos

                        Cristian Pătrășconiu

Un nou debut absolut, o nouă formulă pentru a asigura diversitatea atât de necesară nopţilor de vineri. Cristian Pătrăşconiu este un tânăr jurnalist (n. la Drobeta-Turnu Severin în 3.12.1976) pasionat de muzică, sport şi presă de calitate.

Este licenţiat în ştiinţe politice al Facultăţii de Filozofie de la Universitatea de Vest din Timişoara. A avut câteva burse internaţionale în SUA şi Polonia. A lucrat peste 10 ani în presă. Acum este director adjunct la Institutul de Studii Populare (I.S.P.). A publicat o serie de interviuri deosebite cu personalităţi ale vieţii politice şi culturale (Neagu Djuvara, Andrei Pleşu, Nicolae Manolescu, Mircea Mihăieş, Radu Paraschivescu, Cristian Ghinea şi alţii) în două volume editate de Humanitas. Urmează un al treilea. Merge la concerte de câte ori are posibilitatea, iar lista preferinţelor sale muzicale a inclus nume ca Lhasa de Sela, Pink Floyd, Bruce Springsteen, Aurelian Andreescu, Caro Emerald, Elvis Presley, Cristian Vasile, Leonard Cohen ş.a.m.d.

Cristian Pătrăşconiu este un adept al echidistanţei, al echilibrului în mass media, un fan al Facebook-ului (a vizitat sediul firmei), crede în viitorul presei online şi în şansele radioului de a supravieţui asaltului tehnologiilor moderne. A renunţat la televizor, dar citeşte pe net scripturile tuturor emisiunilor, care-l interesează.

Agenda pop-rock  este o rubrică mereu utilă pentru că include lista evenimentelor muzicale din februarie şi nu numai. Aş remarca dialogurile antrenante cu ascultătorii şi adesea între ei, prin intermediul emisiunii. Veţi regăsi, ascultând cele 5 ore, nume ca Alice Cooper, Carmen Trandafir, Tony Christie, Gabriel Cotabiţă, Ringo Starr, Van Halen, Eruption sau Iron Maiden.

           

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Cristian PătrășconiuInstitutul de Studii Populare.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live