Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

20 Noiembrie 2011
Vizualizari: 2603
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 477 din 19 noiembrie 2011

Invitat: Claudiu Bleonț Invitat: Claudiu Bleonț - Conține audio

andrei-partos

                             Claudiu Bleonț

Actorul Claudiu Bleonţ (născut la Bucureşi în 27 august 1959) a venit direct de la Slatina, unde a avut spectacol şi a stat cu noi până la final. Acesta a fost un debut memorabil.

Veţi auzi secvenţe din biografia actorului, date despre unele spectacole, turnee şi succese în lume. De la Liceul German din Bucureşti la scrima practicată la Steaua (a rămas fidel culorilor roş-albastre), de la primul spectacol din 1983 la primul premiu obţinut (cel mai bun actor pentru rolul din spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei” de Leonid Zorin), de la  Seneca, Sofocle sau Platon până la Shakespeare, de la work-shopuri la filme româneşti şi străine, am discutat despre toate câte puţin.

Claudiu Bleonţ a răspuns cu amabilitate întrebărilor primite din partea ascultătorilor. A vorbit cu pasiune despre filmele „Pas în doi” sau „Avatar”, despre piesa „Philoctet”, despre actorul şi regizorul Mel Gibson, despre concertele vizionate. Lista cu preferinţe muzicale a fost extrem de diversă. Veţi auzi piese cu Sting, Charles Aznavour, Phoenix, Peter Gabriel, Aerosmith, Timpuri Noi, Cat Stevens, Compact, Maria Tănase, Queen sau Grigore Leşe.

După unele păreri (postate pe Facebook), ar fi vorba de cea mai spectaculoasă ediţie din acest an. Vom vedea la sondajul pe care-l organizăm după cele 52 de ediţii.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Claudiu BleonţTeatrul Naţional „I.L. Caragiale” din BucureştiSteaua„Pas în doi”Liceul German din Bucureşti

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live