Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

27 Mai 2012
Vizualizari: 3383
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 504 din 26 mai 2012

Invitat: Cezar Petrovici Invitat: Cezar Petrovici - Conține audio Invitat: Cezar Petrovici - Conține video

andrei-partos

                              Cezar Petrovici

În prima parte am avut o relatare telefonică amplă de la Baku despre Eurovision 2012. Ştefan Naftanailă ne-a furnizat date, cutiozităţi, ne-a povestit cum arată oraşul, sala, oamenii, care sunt şansele trupei Mandinga, cine sunt favoriţii. Am difuzat piesa Suediei.

A urmat un alt debut în emisiune: Cezar Petrovici (un Capricorn născut în 1958) care iubeşte folk-ul, care realizează o emisiune de profil la Radio Constanţa şi care a lansat recent primul său album, intitulat „Prinţesa”. De ce aşa de târziu? Pentru că şi-a impus o pauză de scenă de aproape 30 de ani. Numai ascultând emisiunea, veţi afla şi motivele. Ne-a cântat în direct piese incluse pe CD, dar şi multe altele. Fiecare piesă are câte o poveste. Cezar Petrovici a venit la noi după câteva concerte susţinute la Cluj.Lista de preferinţe a fost agreată de toţi prietenii noştri pentru că a inclus nume ca Neil Diamond, Valeriu Sterian, Cliff Richard, Phoenix, AC/DC, ZZTop, Cat Stevens, Donna Summer, Nicu Alifantis, Lionel Richie şi alţii. În recitalul său live a inclus şi două cover-uri: „Let It Be” (The Beatles) şi „Umbra” (Nicu Alifantis). Pagina sa de Facebook vă oferă informaţii curente despre activitatea concertistică.

În ultima parte a emisiunii am difuzat secvenţe din toate piesele finalistelor de la Eurovision. Au fost comentarii de tot felul, au fost şi mesaje pentru a-l susţine pe Lucian Bute înaintea meciului! 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Cezar PetroviciEurovision 2012BakuMandingaPrințesa.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live