Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. Succesele muzicii romanesti Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

12 August 2012
Vizualizari: 2182
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 515 din 11 august 2012

Invitat: Cătălin Crișan Invitat: Cătălin Crișan - Conține audio

andrei-partos

                              Cătălin Crișan

N-a mai fost la…psiholog din 16 decembrie 2006. Între timp s-au petrecut multe în viaţa lui şi iată-l pe Cătălin Crişan care a creat un nou album, după ce şi-a construit o nouă viaţă. A rămas cu fixaţia pentru doamnele doctor, dar asta nu-i face rău! Fericiţi să fie!

Bucureştean (născut pe 6.02.1968), Cătălin este un mare iubitor de sport, în primul rând de tenis (fan Roger Federer), dar a jucat şi polo. Pentru ascultătorii noştri mai tineri, sau cei plecaţi de mulţi ani, am parcurs în viteză câteva repere ale carierei sale care a ajuns la 25 de ani. În 1987 obţinea Premiul I la „Interpretare” la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia cu piesa „Vorbeşte marea”. Un an mai târziu a participat la „Creaţie” cu piesa „Mama”.  N-a fost şi nu este un răsfăţat al festivalului, nefiind invitat pentru un recital niciodată. În 1996 a absolvit Facultatea de Teatru-secţia actorie, la clasa profesorilor Florian Pittiş şi Florin Zamfirescu. A realizat numeroase emisiuni tv, iar la Radio România Actualităţi a fost „Doctor de inimă albastră” timp de 5 ani.

Ne-a oferit o serie de prime audiţii de pe viitorul său album, care va fi al 15-lea. Încă nu are un producător dar speră să-l găsească foarte curând. Cătălin Crişan are în repertoriu aproape 450 de piese. Scrie mai rar pentru alţii dar îi place să compună, îi place să cânte la pian şi ascultă des muzică clasică. Este solicitat pentru cântări, se ocupă de educaţia muzicală a copiilor din grădiniţe, face mişcare şi promite că se lasă de fumat. A vorbit foarte frumos despre întâlnirea sa cu Toto Cutugno la Bucureşti. Pe lista preferinţelor sale figurau şi nume ca ABBA, Julio Iglesias, Tom Jones sau Boney M.

În partea a doua a emisiunii veţi asculta o „Agendă pop-rock” bogată în informaţii concertistice, cu nume importante ca Eric Carmen, The Ramones, Joe Jackson, Neil Sedaka sau Sandi Thom. Au fost şi o serie de piese din anii 70, pentru că aşa au decis ascultătorii în urma unui sondaj, aşa că au apărut Mud, Suzi Quatro, The Hollies, Middle Of The Road sau Don McLean.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Cătălin CrișanDoctor de inimă albastră.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live