Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Iunie 2011
Vizualizari: 3942
Comentează add

"Psihologul muzical" - ediția 455 din 18 iunie 2011

Invitat: Călin Cyfer Invitat: Călin Cyfer - Conține audio

andrei-partos

                                Călin Cyfer

Adrian Călin – Ţurcanu ”Cyfer”, născut la Braşov pe 3.09.1975, a mai fost în studioul 31 al RRA, în 2007, când făcea parte din “Trenul de noapte” al lui Marcian Petrescu.

Cyfer, un chitarist deosebit, cu o voce absolut specială, a decis să continue pe cont propriu mergând spre blues, jazz, funky. Deocamdată are un singur album, „Color”, înregistrat la propria casă de discuri cu un mare profesionist la pupitru, Victor Panfilov. Cyfer pregăteşte un al doilea CD. Îl veţi asculta povestind, explicând, dând repere de tot felul, dar şi cântând în direct, acompaniat la chitară. Amănunte despre cariera, activitatea trecută şi viitoare găsiţi şi pe www.cyfer.ro sau pe Facebook.

La începutul emisiunii Anca Lupeş a relatat cu entuziasm despre concertul Mr Big. Tot ea a fost implicată şi în organizarea concertului Ali Campbell din 16 iunie, aşa că ne-a furnizat câteva amănunte din culise. Au fost două evenimente foarte reuşite!

Din Norvegia a intervenit telefonic Bogdan Zamfir (n. 3.02.1974 la Bucureşti), un tânăr compozitor şi interpret care se pregăteşte să cucerească piaţa internă. Deocamdată trăieşte din muzică la Oslo. A fost prima lui apariţie cu o piesă la RRA.

Au fost dezbateri aprinse pe tot parcursul nopţii cu ascultătorii despre concertul Alice Cooper din 14 iunie. Merită să auziţi păreri pro şi contra!

La “Psihologul muzical” vor mai fi nume noi pentru că altfel riscăm să pierdem unele valori care nu ştiu să dea din coate, să răzbească prin jungla unui showbiz greu de înţeles.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Călin CyferAnca LupeșBogdan Zamfir.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live