Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Martie 2019
Vizualizari: 1099
Comentează add

Ediția 860 din 23.03.2019

Invitat: Bogdan Stanoevici Invitat: Bogdan Stanoevici - Conține audio

andrei-partos

 

O deschidere cu o compoziție rară de primăvară semnată de Sergiu Malagamba, interpretată de Cristian Popescu, este urmată de un invitat cu multiple valențe: Bogdan Stanoevici. Actor, fost component al grupului coral Song (condus de Ioan Luchian Mihalea), actual manager al Circului de Stat Globus, o experiență de 22 de ani în Franța, multiple proiecte culturale, fost ministru ș.a.m.d. Mare iubitor de muzică, este decis să ajute artiștii, creatorii români să poată beneficia de ineditul loc de manifestare, scena Circului. Veți afla care sunt spectacolele pentru copii, pentru adulți, care a fost soarta animalelor care aparțin de Circ ș.a.m.d. L-am auzit cântând în duet cu Sanda Ladoși (despre care a avut numai vorbe elogioase), ne-a oferit o secvență cu Monica Anghel dintr-un spectacol viitor, noua înregistrare a lui Gabriel Cotabiță (îl are pe Bogdan implicat la videoclip).

Agenda pop-rock l-a avut cap de listă pe Mircea Vintilă (70 de ani!), Gheorghe Dinică (cu o celebră compoziție a lui Claude Romano, Mădălina Manole, pe versurile sărbătoritului Marian Stere), Elvis Presley, Tony Christie, The Cars, Suzi Quatro (apariție nouă), Alan Parson ft. Jason Mraz (noutate) ș.a.
 
Topul Sentimental cu Cris Norman a adus pe primele locuri hit-uri ca: 1. Stumblin’ In (duet cu Suzi Quatro), 2. Midnight Lady, 3. Oh Carol. 
 
Audio:
 

Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live