Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

12 Iulie 2019
Vizualizari: 1052
Comentează add

Ediția 875 din 6.07.2019

Invitat: Aurelian Temișan Invitat: Aurelian Temișan - Conține audio

andrei-partos

 

A revenit după mulți ani Aurelian Temișan. Interpret, actor, prezentator cu o vastă experiență și cu o imensă disponibilitate la joc și cântec. A avut un recital inedit. A cântat cu negative, neștiute de el, piese din repertoriul unor nume mari ca Tom Jones (ne-a întâlnit la concertul său de la Cluj), Elvis Presley, Frank Sinatra, Louis Armstrong. Veți auzi și celebrul hit Pistolarul dar  câteva rarități propuse de simpaticul artist .Ne-a povestit despre spectacolele în care joacă, despre concertele ce vor urma. Tot cu negative (de astă dată aduse de artist)  a cântat și Zaraza sau un colaj cu succese ale muzicii ușoare interbelice. Au fost 4 ore cu aplauze de acasă și multă veselie. 

Au fost toate imnurile emisiunii (cu Maria Magdalena Dănăilă, Maywood și Vlăduș Pârâu) dar și cântece cu Aurelian Andreescu, Bill Haley, The Rolling Stones sau Cristina D'Avena
 
Topul matinal a oferit sonorități inedite cu Peter Hammill și Van Der Graaf Generator.
Pe 6 iulie a fost și Ziua Internațională a Sărutului așa că în emisiune veți auzi Whitesnake, 5000 Volts și Steam, dedicate sărutului. 
 
Audio:
 

Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live