Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

12 Septembrie 2016
Vizualizari: 1564
Comentează add

Ediția 728 din 10.09.2016

Invitat: Antract Invitat: Antract - Conține audio

andrei-partos

 

Niciodată nu e târziu să debutezi în emisiune! Deși există de peste 30 de ani, Antract a ajuns abia acum în Studioul 31 al RRA. Trupa din Râmnicu Vâlcea a făcut o escală specială pentru întâlnirea cu ascultătorii noștri, în drum spre un concert de la Sibiu. Paul „Bobiță” Cătușanu (fondator, basist), Paul Radu „Paur” (vocal, compozitor și textier venit în grup în 1994) și Iulian Andrei  (27 de ani, fost component al grupului, actual sunetist de concert și de studio) au lăsat instrumentele într-o mașină, așa că ne-am rezumat la povestiri, comentarii despre teme lansate de ascultători, piese din trecut, dar și de pe un viitor album programat să apară în această toamnă. Se va intitula, probabil, „Lucid”. Antract are până acum 8 albume, primul fiind lansat în 1994. Veți auzi câteva piese de pe CD-ul „Amintiri” (2001), dar și multe prime audiții. Au fost și preferințe cu Beth Hart, Faith No More, The Rasmus, Stereophonics, Myrath ș.a. dar și multe amintiri povestite cu umor. Am avut și câteva momente de live-streaming. Unele pe pagina grupului, oferite chiar de invitați, altele pe pagina emisiunii. 

Agenda pop-rock a inclus piese cu Mihai Pocorschi (compozitor pentru Narcisa Suciu), Florin Apostol, Jose Feliciano, Cristian Pațurcă, Joe Perry, Bee Gees, Dolly Parton, Blink 182, Isabel Nedely, Twenty One Pilots, Pussycat ș.a.

Top Sentimental a fost cu Laura Pausini și a generat un podium cu piesele 1. Strani amori, 2. La solitudine, 3. E ritorno da te. 

 

 Audio:


Etichete AntractPaul Bobita CătușanuPaul Radu PaurIulian AndreiBeth HartFaith No MoreThe RasmusStereophonicsMyrathMihai PocorschiNarcisa SuciuFlorin ApostolJose FelicianoCristian PațurcăJoe PerryBee GeesDolly PartonBlink 182Isabel NedelyTwenty One PilotsPussycatLaura Pausini

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live