Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

31 Octombrie 2017
Vizualizari: 1165
Comentează add

Ediția 787 din 28.10.2017

Invitat: Andrei Păunescu Invitat: Andrei Păunescu - Conține audio

andrei-partos

 

Încă un debut important: Andrei Păunescu (n. 3 mai 1969)! A mai intervenit telefonic, are vechime ca om de radio cu propriul proiect, dar în această emisiune n-a fost niciodată. Conincidența face că și el (ca și noi) promovează un ciclu de evenimente esențiale pentru el, pentru iubitorii de muzică folk. Spectacolul din 3 noiembrie adună aprope 50 de foști componenți ai Cenaclului Flacăra. În noiembrie se împlinesc 7 ani de la despărțirea de poetul Adrian Păunescu. Veți afla multe despre relația tată-fiu, despre începuturile artistice ale lui Andrei, despre Cenaclu, despre legăturile cu lumea sportivă, lecturi și muzici preferate, concerte văzute (chiar și-n Noua Zeelandă) și multe altele. Aparițiile viitoare ale lui A. Păunescu includ și o deplasare la Milano (pe 19.11). A cântat cu dăruire piese proprii, a propus artiști ca Mircea Vintilă, Domokos Arpad, AC/DC, Victor Socaciu, Mircea Florian, Gil Ioniță, Van Halen, Iris ș.a.m.d. Avem și o recitare a lui Florian Pittiș. Veți auzi și un moment plin de haz cu texte culese din muzică și presă. Cele aproape 700 de mesaje mă fac să cred că mai sunt mult de spus, de povestit. 

Veți auzi și un scurt interviu telefonic cu Alin Dincă (Trooper) legat de un alt eveniment, din 4 noiembrie, la care sunt așteptați fanii rock-ului. 

Topul sentimental cu poetul, actorul, compozitorul Jacques Brel a surprins plăcut. 1. Ne me quitte pas, 2, Le Moribond, 3. Le chanson de Jacky. 

Ediția a început și s-a încheiat cu creații semnate de Virgil Popescu, interpretate de Luminița Anghel, ambele legate de nopțile radiofonice de vineri. 

În ultima oră, veți găsi și un moment de 11 minute In Memoriam Colectiv.

 

Audio:


Etichete Andrei PaunescuCenaclul FlacaraAdrian PaunescuMircea VintilăDomokos ArpadAC/DCVictor SocaciuMircea FlorianGil IonițăVan HalenIrisFlorian PittișAlin DincăTrooperVirgil PopescuLuminita AnghelIn Memoriam Colectiv

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live