Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

9 Mai 2018
Vizualizari: 894
Comentează add

Ediția 814 din 5.05.2018

Invitat: Andi Moisescu Invitat: Andi Moisescu - Conține audio

andrei-partos

 

Prima ediție din luna mai aduce în casele ascultătorilor un nou debut, un om de media, mare iubitor de muzică: Andi Moisescu (născut la București pe 26.10.1972). Traseul lui spre facultatea de matematică, muzică, radio, televiziune este unul frumos și important. Acum moderează, prezintă sau  jurizează în trei emisiuni de la ProTV, este implicat în viața de familie (cu Olivia au doi băieți frumoși, Luca și David), în sport, e atent la tot ce se petrece în jur.

A mers de mic, cu familia, la Costinești și asta a contat în devenirea lui, l-a influențat Andrei Voiculescu de la Radio Europa liberă, merge la Festivaluri de jazz din Europa cu mare plăcere și perseverență. S-a referit cu decență și modestie la oamenii care l-au ajutat, sfătuit, ghidat. Emisiunea „Apropo TV” este proiectul lui personal, de suflet, care rezistă de 15 ani în grila postului și are peste 500 de tricouri personalizate, create special, ediție, de ediție. Am avut numai mesaje pozitive la adresa lui, ceea ce nu mulți oameni din televiziuni pot obține. A propus cântece diverse cu Stevie Wonder, Tower Of  Power, Otros Aires, Dianne Reeves, Janiva Magness, Fab Samperi, John Mayer ș.a.m.d. 

De-a lungul nopții am adunat titlul de cântece romantice, i-am rugat pe ascultătorii nocturni să-l susțină pe Adrian Berinde (care se luptă cu o boală grea), am prezentat 11 cântetce votate din cele 43 de participante la Eurovision 2018. Pe primele locuri, în sondajul nostru s-au aflat România, Italia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Ungaria ș.a.m.d.

Agenda pop-rock  vă propune cântece cu Robert Plant, Johnnie Taylor, Tammy Wynette, Billy Idol, Adele sau Black Sabbath.

Audio:


Etichete Andi MoisescuAndrei VoiculescuRadio Europa liberaStevie WonderTower Of PowerOtros AiresDianne ReevesJaniva MagnessFab SamperiJohn MayerApropo TVAdrian BerindeEurovision 2018Robert PlantJohnnie TaylorTammy WynetteBilly IdolAdeleBlack Sabbath

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live