Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

13 Iunie 2010
Vizualizari: 2223
Comentează add

Ediția 403 din 12 iunie 2010

Invitat: Alexandru Zărnescu Invitat: Alexandru Zărnescu - Conține audio

andrei-partos

                        Alexandru Zărnescu

La câteva zeci minute după ce am savurat un concert unic susţinut de Eric Clapton şi Steve Winwood la Bucureşti, am avut în studio un alt fost spectator la eveniment. A debutat la noi Alexandru „Jimmy” Zărnescu, fost chitarist la Polifonic, Sincron, Continental (trupa lui de suflet), FlaPo sau Flacăra Pop (trupă a „Cenaclului Flacăra”), Electricord, ş.a. A compus şi celebra piesă „Dor de Eminescu”, pe versurile lui Adrian Păunescu. Se străduieşte să scoată până la final de an, un album solistic de pe care am difuzat numeroase piese.

 

Alexandru Zărnescu abordează în egală măsură partituri rock, blues, folk sau country. Este autor al pieselor, solist vocal şi adesea textier. A cântat mulţi ani în străinătate unde se cereau piese de top, cover-uri. A fost o altă experienţă utilă. Despre viaţa şi cariera lui Zărnescu veţi afla mai multe din primele trei ore.

 

A fost o noapte cu multe cover-uri reuşite. De la Tom Jones cu „Let It Be”, la Black Sabbath cu „Blue Suede Shoes”. Am avut o “Agendă pop-rock” bogată: Eric Clapton & Steve Winwood, Elton John, Aerosmith, ş.a. Spre bucuria multora, am difuzat şi “School’s Out” cu Alice Cooper, fiind prima zi de vacanţă a elevilor!    

 

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 

 


Etichete Alexandru Zărnescu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live