Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Martie 2010
Vizualizari: 2165
Comentează add

Ediția 390 din 13 martie 2010

Invitat: Alexandru Arșinel Invitat: Alexandru Arșinel - Conține audio

andrei-partos

             Alexandru Arșinel și Andrei Partoș

Niciodată nu e târziu pentru un debut, după cum am mai spus-o. Unul dintre cei mai iubiţi actori ai ţării a venit la Psihologul muzical pentru prima oară, abia după ce a împlinit 70 de ani. La Mulţi Ani, Maestre!

Au fost ore de mare bucurie şi relaxare. Un om îndrăgostit de muzică şi care cântă fără ezitare cu orice prilej. Albumele produse de Electrecord nu circulă cum ar merita. Oare câtă lume cunoaşte discografia lui Arşinel? „Cabman, drive on” (Mână, birjar!) reprezintă o colaborare inedită cu Alexandru Andrieş în calitate de autor al textelor în limba engleză. Am avut şiselecţiuni de pe CD-urile „O strângere de mână”, „Evergreen”. N-am avut timp şi de „Parfum de romanţă” sau „Cântece de Crăciun”, pentru că au mai fost şi creaţiile proprii ale lui Alexandru Arşinel, dedicate nepoţilor, soţiei. Veţi auzi povestiri din copilărie, relatări din studenţie. Bunicul Arşinel are multe de spus.

 

Am discutat şi despre călătoriile în jurul lumii.Veţi afla ce face directorul Teatrului C. Tănase şi cum gândeşte suporterul de fotbal Arşinel. Au fost cele mai multe mail-uri din afara ţării (Belgia, Canada, SUA, Austria, Spania, Germania, Grecia...). N-a fost timp pentru toate. Cu regret pentru cei care ne-au scris. Dar şi cu mulţumiri!

 

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Alexandru ArșinelTeatrul C. Tănase.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live