Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Mai 2016
Vizualizari: 1270
Comentează add

Ediția 711 din 14.05.2016

Invitat: Alexandru Andrieș Invitat: Alexandru Andrieș - Conține audio

andrei-partos

 

De fiecare dată când Alexandru Andieș a revenit în emisiune, a adus cu sine buna dispoziție, a provocat dezbateri simpatice, a promovat un produs nou sau inedit. De data asta revenirea s-a produs la distanță mică de precedenta vizită. A fost pe 9 ianuarie 2016 și totuși au s-au găsit multe de discutat. Nu numai despre muzică. Am renunțat la ”ișlere” și am ajuns la definițiile ”misoginismului”, la noul album, ”Disc domestic” (lansarea concertistică fiind programată pe 19 mai, la Clubul Țăranului), la un disc vechi, de referință, al lui Paul Simon, ”Still Crazy After All These Years” (1975). Nu puteau lipsi relatări despre revenirea Corifeilor pe scenă, despre posibile proiecte noi. A fost un subiect atractiv și cățelușul de pe coperta recentului album, precum și colaborarea lui Andrieș cu trupa Taxi

Vă asigur că veți avea ce asculta în cele peste 3 ore petrecute cu noi de Alexandru Andrieș

Am avut și un mic sondaj pe tema Eurovision. Opțiunile au mers către Australia, Belgia, Italia ș.a. dar sigur nu către Ucraina. 

Agenda pop-rock a fost ceva mai scurtă incluzând piese cu Julio Iglesias, Marillion, Post Modern Jukebox, Beth Hart, Cyndi Lauper în duet cu Emmylou Harris, Maroon 5, Marius Matache (a avut lansare de album nou pe 16.05), Paul McCartney și Stevie Wonder, Paul Simon cu o piesă de pe un viitor album, Bob Dylan cu piesă din repertoriul lui Frank Sinatra ș.a.

Top 5 Sentimental cu Def Leppard a dinamizat dimineața de sâmbătă. Primele clasate au fost 1. Hysteria, 2. Love Bites, 3. Let’ s Get Rocked.

Audio:


Etichete Alexandru AndieșDisc domesticEurovisionPaul SimonJulio IglesiasMarillionPost Modern JukeboxBeth HartCyndi LauperEmmylou HarrisMaroon 5Marius MatacheBob DylanPaul McCartneyStevie WonderFrank SinatraDef LeppardTaxi

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live