Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Iunie 2014
Vizualizari: 1227
Comentează add

Ediţia 612 din 21.06.2014

Invitat: Alexandru Andrieş Invitat: Alexandru Andrieş - Conține audio

andrei-partos

Alexandru Andrieş

Prima ediţie de vară, de vacanţă, a avut un invitat special, un domn profesor al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", Alexandru Andrieş. Un constant prieten al emisiunii, care a stat cu noi patru ore bogate în informaţii, povestiri, comentarii şi răspunsuri la întrebările ascultătorilor. A fost un bun prilej pentru a oferi repere de pe CD-urile Interioare (reeditat după 30 de ani de la lansare în 2014) şi „Cântece piratereşti” (2013).

Andrieş ne-a oferit amănunte despre Festivalul de la Gărâna, despre un proiect de toamnă care ar include un mic turneu naţional cu proiectul „Interioare”, despre concerte văzute sau ratate.

Printre subiectele dezbătute s-a aflat şi TOP5 Sentimental cu Bob Dylan. Invitatul şi-a exprimat justificata mirare că n-am avut o participare mai numeroasă la sondaj, dar ne-a asigurat că a votat şi el. Ne-a vorbit cu pasiune şi căldură despre Dylan, despre creaţia lui, despre succese şi eşecuri, despre o dragoste necondiţionată. Nu vă voi povesti toate temele abordate, dar vă asigur că e o ediţie care merită ascultată integral.


 Top 5 Dylan a avut în frunte piesele „Blowin’ In The Wind” şi „Mr. Tambourine Man” la egalitate pe primul loc, urmate de „Like A Rolling Stone” şi „Knockin’ On Heaven’s Door”.
 

Veţi mai auzi piese cu Metallica, Tori Amos, Neil Diamond, Alice Cooper, Celine Dion ş.a.
 

Audio:


Etichete Alexandru Andrieş,Festivalul GaranaBob DylanMetallicaTori AmosNeil DiamondAlice CooperCeline Dion

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live