Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

4 Septembrie 2011
Vizualizari: 2924
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 466 din 3 septembrie 2011

Invitat: Alexandru Andrieș Invitat: Alexandru Andrieș - Conține audio

andrei-partos

                           Alexandru Andrieș

A apărut în trei sondaje în TOP5 al invitaţilor preferaţi din acest an, a realizat un nou album (al 68-lea produs audio-video din carieră), aşa că a revenit în studio, la 8 luni de la vizita anterioară. Alexandru Andrieş a avut amabilitatea să ne ofere şansa unei pre-lansări a albumului „Incorekt”. Lansarea oficială va fi în octombrie. Un album deosebit, dedicat memoriei unui muzician de mare ţinută, Alin Constanţiu. Tirajul unic, de colecţie, face ca difuzarea pieselor la R.R.A. să fie şi mai importantă.

Alexandru Andrieş a venit şi cu o serie de preferinţe şi recomandări personale, conform unei frumoase tradiţii. Au fost piese cu Ada Milea, Nicu Alifantis, Robert Randolph, Raul Midon, Byron, John Hiatt ş.a. Subiectele abordate, într-o atmosferă extrem de relaxată, au fost de tot felul: arhitectura Capitalei, concertele sale destul de rare, relaţia cu studenţii săi, regimuri alimentare, celebra mătuşă din America, primele 5 experienţe ratate în ale fumatului, oamenii care au lucrat la acest nou album, povestea Mirunei lui Mircea Vintilă ş.a.m.d.

Am avut şi un debut absolut la începutul emisiunii. Georgiana Patzaichin a fost „reporterul nostru special” la Festivalul Bărcilor cu Vâsle „Rowmania-Tulcea”.

N-au lipsit nici creaţiile premiate la Festivalul Mamaia 2011 şi nici cântecele despre luna septembrie.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Alexandru AndrieșGeorgiana PatzaichinFestivalul Bărcilor cu Vâsle „Rowmania-TulceaFestivalul Mamaia 2011.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live