Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Aprilie 2017
Vizualizari: 1238
Comentează add

Ediția 760 din 22.04.2017

Invitat: Alexandru Andrieș Invitat: Alexandru Andrieș - Conține audio

andrei-partos

 

Deschiderea e asigurată de regretatul Michael Jackson cu o piesă dedicată Zilei Pământului.

Alexandru Andrieș a fost primul meu musafir în noiembrie 2002. De atunci, până azi a fost prezent de 15 ori în studioul emisiunii. Mereu a venit cu ceva nou, cu un album, cu un DVD, cu o carte, cu un eveniment deosebit. Participările sale din 2009 încoace la găsiți pe site-ul acesta, implicit pe cel al R.R.A. În această ediție cu număr rotund a fost subiect esențial albumul Sgt Pepper' s Lonely Hearts Club Band al grupului The Beatles lansat în urmă cu exact 50 de ani. Alexe este un erudit în domeniu, așa că ne-a oferit nenumărate informații, inclusive despre istoria copertei acestui album. A fost și un bun prilej pentru a anunța public apariția unui dublu produs (CD și DVD) La auditorium. Un material înregistrat în concert. Pe lângă piese proprii, mai vechi și mai noi (solicitate de prietenii emisiunii) Andrieș a mai propus și piese cu The Rolling Stones sau extrase de pe un album produs de George Martin (coveruri inedite după The Beatles). Când un artist, un invitat generează  aproape 700 de mesaje (inclusiv un text deosebit de la Mircea Rusu!) se mai pune problema dacă e bine să revină? 

Am avut și o temă generală  de dezbatere. Care este albumul, piesa cel mai puțin agreat(ă) din repertoriul artistului favorit? 

Agenda pop-rock  a promovat Gala Premiilor Radio România, a semnalat concerte cu Gianna Nannini, Natalie Imbruglia, Deep Purple, Joan Osborne. Veți auzi o noutate propusă de Sandu Albiter, piese cu Glen Campbell. Mădălina Manole, noutăți cu Zakk Wylde, American Rebel Soul, Paramore ș.a.m.d.

Topul Sentimental a fost suedez. Piesele Europe cele mai votate sunt: 1. The Final Countdown, 2. Carrie, 3. Rock The Night. 

 

Audio:


Etichete Michael JacksonAlexandru AndriesSgt Pepper' s Lonely Hearts Club BandThe BeatlesThe Rolling StonesGeorge MartinGala Premiilor Radio RomâniaGianna NanniniNatalie ImbrugliaDeep PurpleJoan OsborneSandu AlbiterGlen Campbell. Mădălina ManoleZakk WyldeAmerican Rebel SoulParamoreEurope

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live