Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (DEZBATERE RRA) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

15 Octombrie 2014
Vizualizari: 3001
Comentează add

Ediţia 628 din 11.10.2014

Invitat: Adrian Sărmăşan Invitat: Adrian Sărmăşan - Conține audio

andrei-partos

Surpriza nopţii a consituit-o întâlnirea telefonică (după 33 de ani) cu Dan Andrei Aldea. Era la Oradea unde a cântat pe 8 octombrie. Dialogul a foarte plăcut şi bogat în informaţii. Aş fi avut alte 10-20 de întrebări să-i adresez, dar cele peste 40 de minute n-au fost suficiente. M-a suprins plăcut emoţia care se degaja din mesajele celor care ne ascultau din ţară sau din diverse colţuri ale lumii.


 Am avut o deschidere cu Pro Musica, grup care şi-a aniversat cei 41 de ani de la înfiinţare cu un concert excelent transmis online de la Timişoara timp de aproape 5 ore.


 Invitatul nopţii e un debutant în emisiune, un consacrat în lumea folk: Adrian Sărmăşan (născut la Turda în noaptea de 20 spre 21 iulie 1962). Acum se află în promovarea celui de-al patrulea CD intitulat „Ştiu, nu sunt perfect” de pe care am difuzat câteva piese. Adrian a cântat în direct o serie de cover-uri, dar şi compoziţii proprii. Chiar mai multe decât şi-a propus, pentru că venea deja după un concert susţinut în Bucureşti. A povestit despre începuturile carierei, despre „Cenaclul Flacăra”, despre colaborarea cu Zoia Alecu, despre castele, despre călătorii, despre tatuaje sau despre sport. Practic lista cu preferinţe a fost cântată de invitat.

A fost o noapte bogată, completată cu „Agenda pop-rock „ în care am inclus o compoziţie semnată de Cristian Faur, o noutate cu Gianni Morandi, sau o piesă clasică Bonnie Tyler (care urma să concerteze la Bucureşti pe 13.10). Cu mare bucurie au fost primiţi şi artişti ceruţi de ascultători ca Laura Stoica (pe 10 octombrie ar fi fost ziua ei), Dio, Toto Cutugno sau Eric Clapton.


 Top 5 Sentimental i-a aparţinut solistei Celine Dion. Multe locuri ocupate la egalitate de puncte. Aşa că am avut 9 piese, spre bucuria multora. Primele locuri au fost ocupate de 1. Pour que tu m’ aime encore, 2. Because You Loved Me la egalitate cu All By Myself, Think Twice şi My Heart Will Go On 3. I’m Alive.
 

Audio:


Etichete Dan Andrei AldeaPro Musica,Adrian SarmasanZoia AlecuCristian FaurGianni MorandiBonnie TylerLaura StoicaDioToto CutugnoEric ClaptonCeline Dion

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live