Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 August 2011
Vizualizari: 5439
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 465 din 27 august 2011

Invitat: Adrian Ordean Invitat: Adrian Ordean - Conține audio

andrei-partos

                              Adrian Ordean

După 2 ani, iată că Psihologul muzical ajunge din nou la Radio Vacanţa Mamaia. Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2011” este motivul deplasării pe Litoral pentru a avea o imagine corectă despre acest important eveniment şi pentru a vă relata de la faţa locului cât mai multe amănunte.

Adrian Ordean a fost invitatul principal al nopţii. Coleg de juriu şi compozitor de mare succes şi talent, chitarist şi producător, Adrian ne-a oferit câteva repere din cariera sa impresionantă. De la Compact la Schimbul 3, de la o noutate absolută cu o viitoare trupă, până la hituri vechi cu A.S.I.A.

Tot Adrian Ordean este cel care a orchestrat piesa care a obţinut Trofeul Festivalului de la Mamaia, compoziţia lui Marcel Dragomir pe versurile lui Eugen Dumitru, “Ciao amore, come stai?”. O veţi auzi în emisiune şi pe Andreea Oana Olariu (n.30.06.1996), care a interpretat piesa în concurs şi care a obţinut şi premiul SRR. Andreea ne-a povestit câte ceva despre concursurile la care a participat (are peste 20 de trofee), a cântat în direct, a dovedit că cei din Constanţa au motive serioase de mândrie.

Ne-a vizitat şi Mihaela Dănăilă Văduva, câştigătoare a Trofeului din 1999, participantă în acest an cu piesa lui Daniel Nicolae la secţiunea Creaţie. Din păcate, piesa nu a obţinut premiu, dar am convingerea că Mihaela mai are multe de spus pe scena muzicii pop româneşti.

Andreea Oana Olariu Mihaela Dănăilă Văduva


Ţin să le mulţumesc colegilor de la Radio Vacanţa Mamaia şi Radio Constanţa pentru amabilitate şi susţinere, dar în special celor care au stat cu noi toată noaptea, Carmen Săcuiu şi Victor Ilie.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Adrian OrdeanMamaia 2011Festivalul de muzică ușoară Mamaia 2011,Marcel DragomirAndreea Oana OlariuMihaela Dănăilă Văduva.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live