Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

16 Februarie 2016
Vizualizari: 1355
Comentează add

Ediția 698 din 13.02.2016

Invitat: Adrian Despot Invitat: Adrian Despot - Conține audio

-

 

Ediția s-a suprapus cu Ziua Mondială a Radioului, așa că piesele dedicate n-au lipsit, iar prietenii radioului ne-au strimis  urări frumoase, pentru care mulțumim și de aici!

Niciodată nu e târziu pentru un debut. O trupă care își aniversează cei 20 de ani de existență  pe 20 februarie la Arenele Romanele, a fost în studio prin reprezentant, solistul și compozitorul Adrian  Despot. În mod firesc am discutat despre debut, despre sursa numelui de Vița de Vie, despre Școala Vedetelor, despre albume din trecut, despre plecări și sosiri în grup. Au fost și amintiri emoționante de la ”Colectiv” (30 octombrie 2015) unde Adrian Despot a fost prezent, de unde a ieșit printre ultimii. Un miracol l-a salvat! Veți auzi mai multe piese de pe ”Acustic” dar și de pe ”Doi”. Nu putea lipsi nici subiectul jurizărilor pe care Adrian le tratează cu maximă seriozitate, fiind un profesionist pasionat. Prietenii lui de pe FB au scris pe pagina lui personală sau a grupului. Alții au adresat întrebări, sau saluturi admirative pe locurile știute deja. Când treci de 1200 de like-uri și mesaje pentru un singur artist înseamnă că impactul prezenței lui Adi Despot a fost foarte mare, chiar de excepție!

Am avut o nouă corespondență telefonică prietenească de la Ileana Popovici despre ultimele date, informații privind Festivalul Sanremo 2016, ajuns la cea de-a 66-a ediție. Un eveniment de televiziune cu peste 10 milioane de telespectatori în fiecare seară (a durat 5 seri). 

Agenda pop-rock a inclus piese cu I Pooh, Domenico Modugno, Mondial (era ziua lui Mișu Cernea), Irina Popa (o altă sărbătorită), Robbie Williams, Ana Popovic, Dream Theater, Sandra, Adrian Enache, Charles Aznavour ș.a.

Top 5 Sentimental a reunit cele mai iubite (votate) piese din repertoriul lui Peter Gabriel: 1. Don’ t Give Up (ft Kate Bush), 2. Sledgehammer, 3. Red Rain. 

 

 Audio:


Etichete Ziua Mondială a RadiouluiAdrian DespotVița de VieȘcoala VedetelorColectivIleana PopoviciFestivalul Sanremo 2016I PoohDomenico ModugnoMondialMișu CerneaIrina PopaRobbie WilliamsAna PopovicDream TheaterSandraAdrian EnacheCharles AznavourPeter Gabriel

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live