Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Duminică, 17 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Iunie 2015
Vizualizari: 2033
Comentează add

Ediţia 663 din 13.06.2015

Invitat: Adrian Berinde Invitat: Adrian Berinde - Conține audio

andrei-partos

Adrian Berinde

O ediţie bogată şi diversă. A revenit Adrian Berinde care a prezentat în urmă cu 8 luni primele piese de pe viitorul său album. Acesta există acum cu titlul „ Atât de bine”. Concertul de lansare e programat pentru 18 iunie. 10 ascultători care au răspuns întrebărilor formulate de autorul-interpret vor primi acasă câte un exemplar cu acest album, care include şi o frumoasă „expoziţie” de tablouri pictate de artistul plastic Adrian Berinde.

Au fost multe povestiri, pe care merită să le ascultaţi, au fost şi momente inedite, neregizate,  piese propuse de musafir cu Luca Trulli, Gloria Estefan, Barclay James Harvest, Bruce Sprinsteen dar şi o noutate absolută cu Berinde solist, iar autor Norbert Kovacs (versurile îi aparţin solistului). E un proiect care va  fi gata cel târziu la iarnă.


 Am avut un scurt interviu cu Paul Nancă despre festivalul „Rock la Dunăre” (19-21 iunie) de la Galaţi.


 Am avut un interviu mai consistent, realizat de Iulia Radu la Arenele Romane cu Joey Tempest, solist vocal al grupului suedez Europe. Acest material s-a bucurat de o primire absolut entuziastă din partea ascultătorilor. Mulţi dintre ei au fost prezenţi la concertul din 11 iunie.


 Top 5 Sentimental a inclus numai compoziţii semnate de Adrian Ordean. Pe primele locuri s-au clasat 1. Numai tu- Mircea Baniciu, 2. Dă-mi nopţile-napoi- A.S.I.A., 3. Love in Sicilia- Amadeus ft Roxana Iacob.


Rubricile „Agenda pop-rock” şi „Răspundem când suntem în stare” au avut parte de nume ca Dr. Hook, Toto, Neil Diamond, James Last, Holograf, Nightwish, The Byrds ş.a.m.d.
 

Audio:


Etichete Adrian BerindeAtât de bineLuca TrulliGloria EstefanBarclay James HarvestBruce SprinsteenNorbert KovacsPaul NancăRock la DunăreJoey TempestEuropeinterviuexclusivAdrian OrdeanDr. HookTotoNeil DiamondJames LastHolografNightwishThe Byrds

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live