Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

10 Octombrie 2014
Vizualizari: 873
Comentează add

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, François Saint-Paul, a afirmat că că investitorii francezi sunt interesaţi de România.

Investitorii francezi, "interesați de România"

carmen-vulcan-sibiu

Ambasadorul Franței la București, François Saint-Paul

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, François Saint-Paul, a afirmat, la Sibiu, că investitorii din ţara sa sunt interesaţi de România.

El a precizat, însă, că este important pentru investitori să aibă un partener de încredere în administraţia de la noi.  

"Esenţial este dialogul între firme şi autorităţile române, transparenţa, predictibilitatea şi foarte importantă este utilizarea în cel mai bun mod a fondurilor structurale europene.

"Este nevoie de o administraţie care să reziste.

"Trebuie să se înceteze cu acest obicei dăunător de a înlocui pe toată lumea din toate administraţiile de fiecare dată când sunt alegeri.

"Este nevoie de o administraţie competentă, formată, care are memorie şi care este interesată de rezultat", a afirmat ambasadorul Franţei la Bucureşti, François Saint-Paul.  

Diplomatul francez a participat, la Sibiu, la inaugurarea unei noi unităţi de producţie a companiei SNR Rulmenţi - prima fabrică străină care, în urmă cu zece ani, a investit în Zona Industrială Vest. Firma are în prezent 750 de angajaţi.


Etichete investitorii franceziambasadorul Franţei la BucureştiFrançois Saint-PaulautoritățiSibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live