Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

22 Aprilie 2016
Vizualizari: 1148
Comentează add

Emisiunea de dezbateri Probleme la zi este transmisă în direct în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13.20

Investiţii în Delta Dunării-valorificarea potenţialului Deltei Investiţii în Delta Dunării-valorificarea potenţialului Deltei - Conține audio

victor-caraculacu

Cristiana Sârbu, preşedinte executiv, Fundaţia Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă. Foto: Alexandru Dolea.

Presedintele Asociatiei pt dezvoltare intercomunitara Delta Dunarii spune la RRA in emisiunea Probleme la Zi: "toata comunitatea din Delta poate sa fie reasezata pe alte baze, din punct de vedere urban"

Pentru comunitatile din Delta banii din investitii vor fi necesari in economie si infrastructura de canalizare si apa, epurare, drumuri si porturi - investitii de mai mica sau mai mare anvergura, inclusiv in legaturile cu zonele de agrement, spune la RRA, in emisiunea Probleme la Zi, ILIE PETRE - presedintele Asociatiei pt dezvoltare intercomunitara Delta Dunarii.

AUDIO: Probleme la zi.

Marele campion Ivan Patzaichin spune la RRA, in emisiunea Probleme la Zi: "Delta Dunarii poate sa devina cel mai mare centru de eco-turism din Europa"

Autoritatile dar si locuitorii Deltei trebuie sa gaseasa un consens de bun simt intre accesul la resursele locului  si grija pentru acestea afirma marele sportiv Ivan Patzaichin la RRA, in emisiunea Probleme la Zi.

Grigore Baboianu - guvernatorul Deltei Dunarii spune la RRA, in emisiunea Probleme la Zi: "strategia pentru Delta Dunarii este in curs de finalizare. In centrul acesteia stau oamenii. Peisajul trebuie protejat si imbunatatit".


Etichete probleme la zidelta dunariiinvestitiiIvan Patzaichincristiana sarbugrigore baboianu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live