Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stoichițoiu

27 Februarie 2020
Vizualizari: 769
Comentează add

Comitetul Județean pentru situații de urgență Gorj continuă investigația epidemiologică și a dispus noi măsuri pentru cei care se află în carantină.

Investigație epidemiologică în jud. Gorj #Covid-19

razvan-stoichitoiu

Foto: Cătălin Radu.

Un singur caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, până în prezent, în România şi, în aceste condiţii, nu se poate vorbi despre o epidemie, se arată în cel mai recent buletin informativ al Grupului de comunicare strategică.

Bărbatul din Gorj depistat pozitiv se află la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din capitală şi nu prezintă simptome de boală.

Cei 7 membri ai familiei acestuia sunt izolaţi la domiciliu, iar autorităţile desfăşoară o anchetă epidemiologică, pentru a-i identifica pe toţi cei care au avut contact cu el în ultimele zile.


Comitetul Județean pentru situații de urgență Gorj continuă investigația epidemiologică și a dispus noi măsuri pentru cei care se află în carantină.

Cristian Rujan, prefectul județului: În toată această perioadă de timp ne-am ocupat să rezolvăm problema identificării persoanelor care sunt posibil infectate cu Covid-19. Această investigație epidemiologică implică plasarea acestora în regim de izolare la domiciliu sub supraveghere, prelevarea în continuare de probe biologice și transmiterea acestora la Institutul "Matei Balș" București. Pentru 73 de persoane s-au prelevat probe biologice până în acest moment, 44 au fost transmise de ieri și azi-dimineață au plecat 29 de probe.


Etichete coronavirusromaniagorjGrupul de comunicare strategică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live