Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Iulie 2020
Vizualizari: 1063
Comentează add

Este cod galben de caniculă astăzi până la ora 19:00 în cea mai mare parte a Munteniei, în vestul Dobrogei, local în Oltenia și în sudul Moldovei.

Inundaţii în Maramureş

radiojurnal

Arhivă Foto: ISU.

Este cod galben de caniculă astăzi până la ora 19:00 în cea mai mare parte a Munteniei, în vestul Dobrogei, local în Oltenia și în sudul Moldovei.

De asemenea, meteorologii prognozează furtuni în nordul și centrul teritoriului, la deal și la munte, precum și local în regiunile sudice și estice. Fenomenele cele mai severe sunt posibile în Moldova, Transilvania, Maramureș, în nordul și nord-estul Munteniei, precum și la munte. Aceste zone sunt vizate de un cod portocaliu de instabilitate atmosferică până mâine dimineață la ora 4:00. În Maramureș mai multe case, grădini și culturi agricole din satul Larga au fost inundate aseară în urma unei ruperi de nori. Corespondentul RRA Adrian Marchiș relatează.

Reporter: Oamenii din partea de sus a satului au fost cei mai afectați. Apa a intrat în grădini, în curţi și în locuințe. În sprijinul locuitorilor din comuna Suciu de Sus, satul Larga, au intervenit pompierii de la Târgu Lăpuș și Comitetul local pentru situații de urgență, care evaluează acum pagubele.


Etichete (ii)inundatiimaramures

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live