Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iunie 2020
Vizualizari: 522
Comentează add

Pârâul Rusca Mare,care trece pe sub DN25 Galaţi-Tecuci a ieşit din matcă.Localnicii se tem de o viitură puternică.În j.Tulcea,traficul rutier între Turcoaia şi Greci a fost oprit.

Inundații în Județele Galați și Tulcea

radiojurnal

  FOTO: ADRIANA TUDOSE/ RRA

A plouat torenţial şi în judeţul Galaţi şi s-au produs inundaţii în comuna Şendreni. Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, de vină a fost pârâul Rusca Mare, care trece pe sub DN 25 Galaţi-Tecuci şi care a ieşit din matcă.

Pentru evacuarea apelor din curţile localnicilor au fost trimise motopompe şi efective ale pompierilor militari. Totodată, ne transmite Corespondenta RRA, Maria Măndiţă, a transmis că a fost utilizat un escavator, cu ajutorul căruia, localnicii încearcă sa adâncească albia pârâului.

Localnicii se tem că apa care se scurge din amonte să nu provoace o viitură puternică.

În judeţul Tulcea, traficul rutier între satele Turcoaia şi Greci a fost intrerupt total, în această seară, aproape o oră, din cauza ploilor abundente. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa a intervenit în mai multe zone pentru îndepărtarea nămolului de pe carosabil, a transmis corespondenta RRA, Luiza Rosetti.


Etichete DN25 Galaţi-Tecuciviiturăinundațiitrafic rutierTurcoaia şi Greci ,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live