Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA PENTRU MARI SI MICI - continuare Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

14 Iunie 2018
Vizualizari: 1067
Comentează add

Mai mult de 100 de gospodării au fost afectate aseară de revarsarea apelor, în judeţul Caraş-Severin.

Inundaţii în Caraş Severin

mario-balint

Foto: ISU Semenic

Mai mult de 100 de gospodării au fost afectate aseară de revarsarea apelor, în judeţul Caraş-Severin, a comunicat astăzi purtătorul de cuvînt al ISU Semenic, Magdalena Tocmelea. Cele mai afectate au fost localităţile Slatina Timiş şi Eftimie Murgu, dar s-au înregistrat inundaţii în gospodării şi la Borlova şi Vălişoara.

La Reşiţa, o alunecare de teren de 30 de metri, produsă pe Aleea Zadei, a distrus cîteva garaje şi a avariat o spălătorie auto.

La această oră apele s-au retras însă, potrivit purtătorului de cuvînt al ISU Semenic, pompierii militari continuă să acţioneze în localităţile afectate pentru îndepărtarea nămolului.

Drumul judeţean Brebu Nou – Slatina Timiş continuă să rămînă închis circulaţiei rutiere.

Aseară a fost activat Centrul Judeţan de Conducere şi Coordonarea Intervenţiei, din care fac parte reprezentanţi ai instituţiilor implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă. Acesta va rămîne activ şi astăzi, pe toată durata Codului portocaliu, pînă la ora 24.

De asemenea, aseară, în contextul emiterii, de către Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, a avertizării hidrologice de tip Cod Roșu, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat, preventiv, grupa operativă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.


Etichete inundatiiCaras SeverinpagubeISU Semenic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live