Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dan Vasiliu, corespondent RRA în Marea Britanie

15 Noiembrie 2019
Vizualizari: 1038
Comentează add

Inundaţii în Anglia

dan-vasiliu-corespondent-rra-in-marea-britanie

Inundații în nordul Agliei. Foto: Arhiva/ Captură YouTube.

70 de avertizări de inundaţii rămân în vigoare pe teritoriul Angliei.

Primăriile afectate de inundaţiile din ultimele zile cer guvernului să intervină şi să aloce sume masive pentru a ajuta comunităţile.

Premierul Boris Johnson a fost criticat pentru modul în care a gestionat situaţia, după cum transmite din Londra, corespondentul nostru Dan Vasiliu.

Reporter: Nordul Angliei a fost cel mai afectat de inundațiile din ultimele zile unde cantitatea de precipitații a atins în 24 de ore nivelul estimat pentru o lună întreagă. Zeci de avertismente meteorologice rămân în continuare în vigoare.

O persoană a decedat și peste 1.800 de locuințe au fost afectate de ape, consiliile locale cerând Guvernului să intervină și să aloci un buget mai mare pentru situații de acest gen.

Premierul Boris Johnson a fost criticat pentru modul în care a gestionat inundațiile și pentru ca refuzat să le includă pe lista urgențelor naționale.

El a ordonat detașarea a 200 de soldați care să ajute comunitățile afectate, însă localnicii i-au reproșat prim ministrului că nu a făcut aproape nimic ca să îi ajute atunci când Boris Johnson a mers să vadă regiunile inundate.
 


Etichete AngliainundatiiBoris Johnson

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live