Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 22 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Iulie 2017
Vizualizari: 785
Comentează add

Premierul Mihai Tudose a mulţumit Franţei pentru ajutorul cordat României în vederea pregătirii preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene în 2019.

Întrevedere a premierului Mihai Tudose cu ambasadorul francez Michele Ramis

radiojurnal

Premierului Mihai Tudose (dreapta) cu ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis (stânga)         Foto: guv.ro.

Premierul Mihai Tudose a avut la Palatul Victoria o întrevedere cu ambasadorul Republicii Franceze, doamna Michele Ramis, cu care a discutat despre cooperarea în domeniul economnic.

Ambasadorul francez a salutat dinamismul şi densitatea relaţiei economice bilaterale şi a subliniat voinţa Parisului de a consolida cooperarea în domeniile aeronautic şi al aviaţiei civile, al industriei de apărare şi energiei nucleare civile.

Cei doi au apreciat că sezonul România-Franţa, program care va coincide cu marcarea centenarului creării României moderne, va dinamiza parteneriatul bilateral în domeniul cultural, al cercetării şi inovării.

În ceea ce priveşte cooperarea în plan european, premierul Mihai Tudose a mulţumit Franţei pentru sprijinul constant acordat României şi în special pentru ajutorul în vederea pregătirii preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene în 2019.


Etichete Michele RamisMihai Tudoseguverndiplomaţieambasadoareambasador

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live