Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

4 Octombrie 2021
Vizualizari: 266
Comentează add

Aproximativ 500.000 de români ar urma să beneficieze de la 1 noiembrie de cel mult 500 de lei pe lună pentru plata facturilor în sezonul rece.

Intrarea în vigoare a Legii consumatorului vulnerabil

florin-lepadatu

 Foto: captură video.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Aproximativ 500.000 de români ar urma să beneficieze de la 1 noiembrie de cel mult 500 de lei pe lună pentru plata facturilor în sezonul rece, odată cu intrarea în vigoare a Legii consumatorului vulnerabil.

Invitat luni dimineață la "Apelul matinal" de la Radio România Actualități, președintele Asociației Energia Inteligentă, Dumitru Chisăliță, a declarat că pentru a ajunge să fie considerat consumator vulnerabil orice român trebuie să parcurgă anumiți pași - să completeze un chestionar și să prezinte documente care să justifice solicitarea către autorități.


Dumitru Chisăliță: "Există un document în momentul de față care trebuie parcurs, iar acest document presupune parcurgerea unui adevărat chestionar. Discutăm de 14 pagini de nenumărate date care ar trebui să fie completate în acest chestionăr. Iar acest chestionar ulterior trebuie să fie validat de unitatea administrativ-teritorială în zona în care își are reședința."

 

Etichete oamenipopulaţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live