Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Simona Şerbănescu

23 Septembrie 2017
Vizualizari: 4840
Comentează add

Interviu cu somelierul francez, Frederic Vigroux Interviu cu somelierul francez, Frederic Vigroux - Conține audio

simona-serbanescu

  Crama. Foto: wikipedia.org.

Pregătirea unei mese  în stil francez este o treabă complexă care  presupune mai întâi întocmirea meniului, cumpărarea produselor de bază - produse locale de bună calitate, prepararea bucatelor, aranjarea frumoasă a mesei.

Pentru francezi este foarte important timpul petrecut împreună la masă, savurând pe îndelete plăcerile mesei și discutând adesea despre gustul și calitățile vinurilor asociate felurilor de mâncare .

La București, în Spațiul M60, se deschide (în cadrul Săptămânii Gastronomiei ) o piață cu produse franțuzești, de la pâine, clătite, dulciuri specifice, macarons, dulcețuri rafinate, diverse preparate și până la vinuri. Acolo poate fi întâlnit și tânărul somelier francez Frederic Vigroux cu care a stat de vorbă., Sorina Man.
 
AUDIO:

Etichete somelier francezFrederic Vigrouxsaptamana gastronomiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live