Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Annamaria Damian, corespondent RRA în Spania

27 Mai 2018
Vizualizari: 713
Comentează add

Scurt interviu acordat RRA de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, aflată în vizită la Madrid.

Interviu cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Casei Regale

annamaria-damian-corespondent-rra-in-spania

Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei Române, se află la Madrid, unde a participat la deschiderea Târgului Internaţional de Carte, la care România este ţară invitată.

Cu acest prilej, a susţinut o conferinţă despre istoria familiei regale române şi a acordat un scurt interviu corespondentei RRA la Madrid, Annamaria Damian.

*
Reporter: Bună seara, Majestate! Câteva cuvinte despre importanţa participării României la acest târg şi cum v-aţi simţit cu publicul acesta la conferinţa pe care aţi pronunţat-o.


Majestatea sa Margareta: E important pentru noi, un eveniment cultural important şi o diplomaţie între cele două ţări. M-am simţit foarte bine aici, că toată lumea a fost foarte ospitalieră. Şi ne-au încurajat, că a fost cam greu de vorbit în zgomotul ăsta de ploaie. Dar, totuşi, a fost bine. Mi-a plăcut foarte mult.


Reporter: Nu sunteţi prima dată la Madrid, aveţi o legătură specială cu Casa Regală spaniolă, familia regală. Ce faceţi în aceste zile?


Majestatea sa Margareta: Sunt preşedintele Crucii Roşii Române, deci o să mergem să vizităm şi aici, în Spania, mergem la Comitetul Olimpic. Soţul meu a mers astăzi la Centrul pentru apărare astăzi, vom merege la Comitetul Paralimpic şi să ne vedem şi cu familia noastră.

Reporter: Familia dvs, familia spaniolă...


Majestatea sa Margareta: Da.


Reporter: Cum este Regele Felipe?


Majestatea sa Margareta: Foarte înalt...


Etichete targul de carte de la madridspaniaromaniamajestatea sa margaretainterviu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live