Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

20 Noiembrie 2020
Vizualizari: 195
Comentează add

Interviu cu directorul Editurii EIKON, Valentin Ajder

mihaela-helmis

 

Astăzi s-ar putea să fie, dacă nu ziua cea mai lungă la Târgul Gaudeamus RADIO ROMÂNIA, ziua cea mai bogată în număr de cărţi care vor fi prezentate în premieră pe site şi pe Facebook. Zece dintre acestea s-au derulat deja şi vor putea fi urmărite ulterior în arhivă. Mihaela Helmis ne deschide acum şi perspectiva obiectivă a editorilor, într-o convorbire cu directorul Editurii EIKON, Valentin Ajder.
 
Reporter: Tehnica a permis să îi aveţi împreună pe autori grupaţi într-un anume fel tematic. Cum este pentru editură acest fel de contact cu cei care altfel v-ar fi fost spectatori, domnule Ajder?
 
Valentin Ajder: Este singurul mod în care mai putem contacta cititorii şi, sigur, noi am început din martie, am deschis fereastra EIKON pe FB, iniţial, apoi şi pe Zoom, ca să putem interacţiona cu mai mulţi autori. Este ca într-o mare poveste. Au fost destul de mulţi şi le mulţumim tuturor, au fost sute, adică 700-800-1.000 şi peste 1.000 şi cred că se vor adăuga, pentru că acele lansări rămân înregistrate pe Facebook şi...
 
Reporter: Şi în arhiva Gaudeamus.
 
Valentin Ajder: Cred că ar fi unul din avantaje, pentru că cele de la standuri, să zicem, nu erau toate înregistrate, filmate şi postate, cu un verb la modă.
 
(PH)
 
 

Etichete Gaudeamusdirectorul Editurii EIKONValentin Ajder(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live