Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ora Armatei

11 Decembrie 2019
Vizualizari: 380
Comentează add

Întâlnirea ministrului apărării cu ambasadorul Germaniei în România

ora-armatei

 Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, s-a întâlnit miercuri, 11 decembrie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt.

Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea în domeniul apărării atât în format bilateral, cât și în format multinațional, în cadrul Alianţei Nord-Atlantice și Uniunii Europene, precum și în cadrul misiunilor de menținere a păcii sub egida ONU.

Agenda discuțiilor a inclus, de asemenea, buna cooperare între cele două țări în cadrul Grupării de tip Naţiune-Cadru (DEU FNC) condusă de către Germania la nivelul Alianței Nord-Atlantice, cei doi oficiali exprimându-și angajamentul de a continua eforturile pe linia dezvoltării în comun a capabilităților, informează comunicatul de presă al MApN.

Ministrul apărării naționale a mulțumit pentru sprijinul primit din partea Germaniei, pe segmentul de expertiză, în procesul pregătitor dislocării în Mali a detașamentului român care, începând din luna octombrie a acestui an, contribuie, pentru un an, la eforturile de menținere a păcii în această regiune din Africa, în cadrul misiunii ONU - MINUSMA.
 


Etichete ministru Nicolae CiucaCord Meier-Klodtrelatii militare Romania-Germania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live