Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

14 Noiembrie 2018
Vizualizari: 683
Comentează add

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Theresa May nu va mai avea loc ''din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică''.

Întâlnirea Klaus Iohannis - Theresa May nu va mai avea loc

radu-dobritoiu

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Theresa May nu va mai avea loc ''din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică'', informează Administraţia Prezidenţială.

Întrevederea dintre Klaus Iohannis şi Theresa May era programată pentru miercuri, la solicitarea premierului britanic, iar motivul pentru care aceasta nu a mai avut loc este legat de faptul că şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din UE este încă în desfăşurare, precizează Preşedinţia de la Bucureşti.

Klaus Iohannis efectuează miercuri o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

El urmează să participe şi la recepţia şi dineul organizate cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către prinţul de Wales. Şeful statului participă la acest eveniment la invitaţia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

În această după-amiază, premierul Marii Britanii, Theresa May, a convocat o reuniune extrem de importantă a cabinetului său, în urma căreia doreşte ca miniştrii săi să aprobe proiectul de acord de Brexit convenit cu negociatorii Uniunii Europene. Viitorul acordului şi posibil mandatul de premier al Theresei May vor depinde de forma finală a acordului. Anterior, Theresa May a pledat în favoarea acordului în Parlamentul de la Londra, unde a insistat că acesta este negociat în interesul poporului britanic, transmite BBC.
 


Etichete Intalnire Klaus Iohannis-Theresa Mayvizita Londra Klaus Iohannis noiembrie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live