Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

6 Martie 2019
Vizualizari: 449
Comentează add

Timmermans, la întâlnirea cu Dăncilă: Este nevoie de progrese urgente în privinţa tuturor chestiunilor care stârnesc îngrijorare.

Întâlnire Timmermans - V.V. Dăncilă

radu-dobritoiu

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi-a exprimat 'îngrijorarea tot mai mare' în legătură cu 'ultimele evoluţii' în chestiuni legate de Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) pentru România, la întâlnirea pe care a avut-o miercuri la Bruxelles cu premierul Viorica Dăncilă, adăugând că 'este nevoie de progrese urgente în următoarele săptămâni în privinţa tuturor chestiunilor care stârnesc îngrijorare'.

Prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, şi prim-ministrul Viorica Dăncilă 's-au întâlnit pentru a doua oară într-o lună şi au avut o discuţie deschisă şi sinceră', a precizat pentru AGERPRES un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

'Ei au discutat despre chestiuni privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, iar prim-vicepreşedintele (Frans Timmermans) şi-a exprimat îngrijorarea tot mai mare în legătură cu starea de fapt şi cu ultimele evoluţii', a adăugat purtătorul de cuvânt.

Frans Timmermans a declarat de asemenea că 'este nevoie de progrese urgente în următoarele săptămâni în privinţa tuturor chestiunilor care stârnesc îngrijorare'.

'Cei doi au decis ca experţi din România şi ai Comisiei Europene să se întâlnească deja de săptămâna viitoare pentru a discuta chestiunile vizate', a mai spus purtătorul de cuvânt al CE.

Întâlnirea premierului Viorica Dăncilă cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, face parte dintr-o vizită de lucru pe care şefa Guvernului o efectuează la Bruxelles.
 


Etichete MCVFrans TimmermansViorica Vasilica Dancilavizita Dancila Bruxelles

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live