Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

29 Martie 2018
Vizualizari: 879
Comentează add

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, s-a întâlnit joi, 28 martie, cu Simon Spanswick, Preşedinte Director General al AIB.

Întâlnire internaţională la Radio România

rador

  Simon Spanswick, CEO al Asociaţiei Internaţionale a Difuzorilor din Audiovizual (AIB).          Foto: http://aib.org.uk/.

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, s-a întâlnit astăzi cu Simon Spanswick, CEO al Asociaţiei Internaţionale a Difuzorilor din Audiovizual (AIB), aflat în vizită la Radio România. 

Simon Spanswick a prezentat pe scurt organizaţia pe care o reprezintă şi posibilităţile de cooperare cu postul public de radio din România.  Au fost discutate evoluţiile din mass media audio, cu accent pe emisia digitală în sistem DAB+, pentru care Radio România are un interes manifest.

Printre alte subiecte abordate s-au aflat: utilizarea satelitului ca mijloc de a acoperi anumite zone geografice şi migraţia accelerată a publicului către online şi social media. 

AIB, organizaţie independentă, cu sediul în Marea Britanie, grupează circa 40 de difuzori din audiovizual şi online, publici şi privaţi, organizaţii internaţionale de media, furnizori de servicii de producţie media, agenţii de presă şi furnizori de servicii de difuzare cu activitate internaţională. 

 

Etichete Georgică Severin,srrRRASimon SpanswickAsociaţia Internaţională a Difuzorilor din AudiovizualAIB

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live