Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

26 Septembrie 2019
Vizualizari: 296
Comentează add

Igor Dodon a arătat că integrarea europeană a Republicii Moldova este o prioritate şi a dat asigurări că nu se doreşte federalizarea ca soluţionare a conflictului transnistrean.

Întâlnire a preşedinţilor Klaus Iohannis şi Igor Dodon la New York

andrei-serban

   Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Foto: Arhivă.

Întâlnire a preşedinţilor Românie şi Republicii Moldova la New York, cu ocazia sesiunii Adunării Generale a ONU. Preşedintele Klaus Iohannis s-a referit la proiectele bilaterale de interconectare şi la cele sociale care au rolul de a ridica nivelul de trai al cetăţenilor din statul vecin.
 
Preşedintele român s-a referit şi la conflictul transnistrean şi a atras atenţia că trebui evitate orice soluţii care implică federalizarea Republicii Moldova sau alte formule care ar afecta parcursul european al acesteia.
 
La rândul său, preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a arătat că integrarea europeană a ţării sale este o prioritate şi a dat asigurări că nu se doreşte federalizarea ca soluţionare a conflictului transnistrean, ci acordarea unui statut special acelei regiuni.

Etichete Igor DodonKlaus IohannisONUNew YorkRepublica Moldova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live