Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

5 Octombrie 2016
Vizualizari: 565
Comentează add

Ministrul de externe, Lazăr Comănescu, a discutat, astazi, cu Michel Barnier, negociator şef al Comisiei Europene petnru Brexit.

Întâlnire a ministrului român de externe cu negociatorul CE privind Brexit

carmen-gavrila

Foto: mae.ro

Ministrul de externe, Lazăr Comănescu, a discutat, astazi, cu Michel Barnier, negociator şef al Comisiei Europene petnru Brexit, despre cooperarea dintre autoritatile romane si grupul de lucru al Comisiei Europene pentru pregătirea şi desfăşurarea negocierilor de iesire din UE a Marii Britanii, în baza articolului 50 al Tratatului Uniunii Europene.

Potrivit Ministerului roman de Externe, coooperarea dintre Romania si grupul de lucru condus de Michel Barnier a fost analizata şi din perspectiva preluării de către România, în primul semestru al anului 2019, a Preşedinţiei rotative a Consiliului UE. Michel Barnier isi pregateste mandatul de negociere cu Londra printr-un turneu european iar România este printre primele state membre vizitate.


Etichete ministrul de externeLazăr ComănescuMichel Barniernegociator şef al Comisiei Europene petnru Brexitbrexitpreşedinţia rotativă a Consiliului UE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live