Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

6 Februarie 2019
Vizualizari: 609
Comentează add

Principalele subiecte aflate pe ordinea de zi a summitului V4-Germania se referă la cadrul financiar multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027 şi viitorul UE.

Întâlnire a liderilor Grupului de la Vişegrad cu cancelarul Germaniei

sergiu-stet

 

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, va participa joi, 7 februarie, la Bratislava la summitul şefilor de guvern din statele membre ale Grupului de la Vişegrad (V4) şi al cancelarului german Angela Merkel, a declarat miercuri Agenţiei de Presă MTI, şeful Biroului de Presă al premierului ungar, Bertalan Havasi.

Întâlnirea va începe la prânz, la Castelul de la Bratislava. După întâlnire, care va avea o durată de aproximativ o oră şi jumătate, participanţii vor susţine o conferinţă de presă comună, iar după-amiază premierii ţărilor V4 se vor consulta şi separat, a menţionat Bertalan Havasi.

Conform planului, principalele subiecte aflate pe ordinea de zi a summitului V4-Germania se referă la cadrul financiar multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, la viitorul UE, precum şi la schimbările care au avut loc în societatea europeană în urmă cu 30 de ani.


Etichete BratislavaV4VişegradViktor OrbánBertalan HavasibugetUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live