Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radiojurnal

2 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1328
Comentează add

Am vorbit la Apel matinal despre stadiul cercetarilor tragediei de la Clubul Colectiv cu directorul institutului pentru securitate minieră, doctor inginer Artur Găman.

Institutul pentru securitate minieră anchetează incendiul de la club Institutul pentru securitate minieră anchetează incendiul de la club - Conține audio

radiojurnal

Altarul improvizat din fața clubului Colectiv. Foto: Daniela Mănuță.

Pentru investigarea cauzelor tragediei de vineri, din clubul Colectiv, din Bucureşti, au sosit în capitală specialiştii Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă din Petroşani, un institut despre care nu s-a auzit vorbindu-se prea des, pentru că ajunge în centrul atenţie doar atunci când au loc tragedii, precum cea despre care vorbeşte acum toată România.

Mai multe știri despre incendiul din clubul Colectiv din capitală găsiți pe portalul nostru special.

Sunt singurii abilitaţi să cerceteze evenimente de felul acesta, iar expertizele lor stabilesc cu certitudine cauzele şi împrejurările în care s-au produs explozii sau incendii.

De altfel, tragediile de care n-a dus niciodată lipsă mineritul din Valea Jiului au dus la înfiinţarea acestui institut, unic in ţara noastră, prima expertiză efectuată de specialiştii de aici fiind cea de la explozia din 1965, care a avut loc la Mina Lupeni.

Am vorbit la Apel matinal despre stadiul cercetarilor tragediei de la clubul Colectiv cu directorul institutului, doctor inginer Artur Găman.

Audio: Apel matinal.


Etichete apel matinalexclusiv radioincendiu in clubtragedieInstitutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă din Petroşanimina lupeniclubul colectivArtur gaman

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live