Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

30 Iulie 2020
Vizualizari: 148
Comentează add

În județul Brăila sunt așteptate temperaturi caniculare iar inspectorii de muncă anunță controale pentru a preveni posibilele incidente cauzate de nerespectarea regulilor.

Inspectorii de muncă din judeţul Brăila anunță controale

florin-lepadatu

   

În județul Brăila sunt așteptate temperaturi caniculare joi, de aceea inspectorii de muncă anunță controale pentru a preveni posibilele incidente cauzate de nerespectarea regulilor de sănătate a muncii, potrivit corespondentei RRA, Gina Bahor.

Reporter: Caniculă și disconfort termic ridicat la Brăila, unde pragul critic este de 80 de unități al indicelui temperatură - umezeală. Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Liviu Arhire, subliniază faptul că angajatorii care nu asigură salariaților necesarul de apă nu pot fi sancționaţi.
 
Liviu Arhre: Nu există contravenție pe caniculă decât pentru neefectuarea controlului medical periodic. N-am dat sancţiune directă că nu i-a dat omului aluia apă, i-a dat un litru în loc de doi... Eu ce pot să fac e să dispun măsură şi dacă nu îndeplinește măsură, este amendă până la 100 de milioane, dar amendă directă pe apă, de exemplu, nu există.
 

Etichete caniculainspectori de muncaBraila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live